Webshops

Naam: Vonnie-Fashion

Url: https://Vonnie-Fashion.ordery.nl

Gestart op: 01 May 2021 - 17:23:15

Over ons:

Naam: Green Highway

Url: https://green.ordery.nl

Gestart op: 09 Feb 2021 - 10:33:33

Over ons: Green Highway is een training en coachings bedrijf

Naam: The bakery Leeuwarden

Url: https://bakery.ordery.nl

Gestart op: 28 Jan 2021 - 00:00:00

Over ons: The Bakery Leeuwarden, is de stadsbakker van Leeuwarden. in onze webshop vindt je al onze boxen, granola's en andere producten.

Naam: Trakteerbox

Url: https://trakteerbox.ordery.nl

Gestart op: 14 Dec 2020 - 18:49:05

Over ons:

Naam: De Stempelpost

Url: https://stempelpost.ordery.nl

Gestart op: 10 Nov 2020 - 21:42:43

Over ons:

Naam: The Tosti Club Leeuwarden

Url: https://thetosticlubleeuwarden.ordery.nl

Gestart op: 26 Oct 2020 - 13:59:54

Over ons: Bij The Tosti Club Leeuwarden kun je terecht voor onze overheerlijke goudbruine tosti’s. Het 18 mm dik gesneden brood wordt gebakken met een beetje boter. Naast onze tosti’s kun je nu ook diverse boxen bij ons bestellen. Je kunt kiezen uit vier verschillende boxen; ontbijt, lunch, sandwich en de high tosti box. Welke box kies jij? Bestel de box voor 12.00 uur en wij bezorgen hem de volgende dag. Zelfde dag bestelling kan ook, bel ons gerust voor de mogelijkheden. Wij bezorgen in Leeuwarden. Woon je buiten Leeuwarden? Bel dan even voordat je besteld, zodat wij gaan kijken naar de mogelijkheden.

Naam: Fun2Fit Club

Url: https://fun2fitclub.ordery.nl

Gestart op: 17 Jun 2020 - 07:30:24

Over ons: Word de beste versie van jezelf ! Wil jij fitter, strakker, slanker of sterker worden? Doe dan mee met de Fun2Fit Club. Een gezonde levensstijl bestaat voor 80% uit gezonde voeding en voor 20% uit sport/bewegen. Een juiste balans hierin vinden is soms best lastig. Alleen ga je misschien niet snel sporten/bewegen maar stimuleert een groep of een coach wel… Laat mij je helpen je fitter te worden op een leuke manier binnen de Fun2Fit Club. Wat betekent dit? • Met een hoge fun factor buiten sporten. • Sporten/bewegen in groepsverband. • Het is geschikt voor iedereen, sporter of niet sporter. • Mogelijkheid tot waardevolle informatie m.b.t. voeding. • Toegang tot een besloten Facebookgroep waar je beweging, recepten en de voeding tips nogmaals kunt nalezen. Het moment waar en wanneer de Fun2Fit Club plaatsvindt is op: • Maandag en woensdag avond 19.30 – 20.30 uur wijk Zuiderburen te Leeuwarden • Vrijdagavond 19.00 – 20.00 Binnenstad Leeuwarden Hoe en wat Fun2Fit Club? • Je gaat een commitment aan voor jezelf met het doel wat jij samen met mij stelt. • Je hebt de mogelijkheid om vrijblijvend een 6 dagen ontbijt tryout te testen. • Voor iedere nieuwe deelnemer die jij introduceert bij de Fun2Fit Club ontvang je een leuke attentie. • Om voortgang te zien in jouw doel maandelijks voorafgaand aan de training meting en begeleiding.

Naam: Fitcheck Online

Url: https://fitcheckonline.ordery.nl

Gestart op: 14 Apr 2020 - 13:40:59

Over ons: Je vitaliteit wordt voor 80% bepaalt door de voeding die je eet en voor 20% beweging. Maar hoe weet menu hoe de status van jouw lichaam op dit moment is? Op deze vraag kan ik jou een antwoord geven aan de hand van een aantal gegevens. In een consult kan ik jou dan verdere uitleg geven wat het resultaat van deze test is en wat je zou kunnen doen om mogelijke verbeteringen aan te brengen.